zondag 15 februari 2015

Voetbalfeest... Leon 7 jaar...

ik kan het nog steeds niet geloven: mijn eerstgeborene is 7 jaar geworden...
elk jaar ben ik wat emotioneel op de verjaardag van onze kindjes, maar nu leon 7 werd, was het toch echt erg... :-) mijn kleine jongen is nu zo groot... hoe kan dat nu zo opeens? gewoon 7?! zonder dat ik het merkte...
of hij het nu wil of niet: voor mij blijft hij toch altijd mijn kleine leon pon pon...
met zijn mooie ogen en lange wimpers, de lachkuiltjes in zijn wangen, zijn volle lippen om in te bijten... zijn prachtige haren, zijn lieve lach, zijn knuffels en zoenen... wat hou ik toch van hem!

hoewel hij niet in een voetbalclub zit, wou hij persé een voetbalfeest met alles erop en eraan.
sinds het wk werd hij wat getriggerd maar toch is hij nog een beetje lui om 3x per week naar de voetbaltraining/wedstrijd te gaan spelen (stiekem vind ik dat wel niet zo erg...).
een volleerde voetbalcommentator is hij ook al terwijl hij fifa op zijn xbox speelt en hij kent alle namen en rugnummers van (inter)nationale spelers waarvan ik zelfs nog nooit gehoord heb. hij heeft verschillende soorten outfits en schoenen en keeperhandschoenen, maar verder dan in de tuin voetballen met papa/papie/baba/vriendje viktor wil hij niet...

voor het verjaardagsfeestje voor de vriendjes huurden we een deeltje van de sportzaal af en daar speelden ze met 4 tegen 4 zaalvoetbal. ze amuseerden zich kostelijk...

maar eerst was het het feest voor de familie! ons kindjes vinden het familiefeest altijd veel leuker dan het feestje voor de vriendjes (dat zal nog wel veranderen denk ik dan... :-) ) en dus was het voor hem het belangrijkste (zelfs belangrijker dan de kadootjes) dat iedereen er zou zijn en dat er lekkere versierde taart was... (over het stress moment van mezelf rond 2u 's nachts, toen mijn chocoladetaart 2x ingezakt was de avond voor het feest, zullen we maar zwijgen...)

alles dus in voetbalthema en zwart geel rood... bal marginal was dat hier! :-) maar hij genoot...

de uitnodiging


papa zorgde ervoor dat leon naast al zijn idolen op de foto stond

de ingezakte chocoladetaart (die dus niet meer de vorm heeft van een halve voetbal zoals de jarige eigenlijk gevraagd had)
biscuit met slagroom en fruit ook zus was in het thema
helaas in de verkeerde volgorde, maar ook de nichtjes zijn zwart geel rood...

11 opmerkingen:

 1. Zo groot al!! En zo'n knap ventje :-)
  Vraagje: waar heb je de koekjesvorm van de voetballers gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-)
  ik koop al sinds ik bak alles altijd via deleukstetaartenshop.nl, zie hier vr de uitsteker http://www.deleukstetaartenshop.nl/koekjes-uitsteker-voetballer-9cm
  altijd snelle levering en de grootste keuze. succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een werk moet dat geweest zijn!
  Leon heeft geluk!
  En wat een mooie foto, die eerste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. coole zus daar :) Mijn oudste wordt volgende week 6! Ongelooflijk hoe belachelijk groot die zijn! Maar hoera voor jouw knapperd zijn 7e verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan en een hele mooie uitnodiging! Proficiat voor Leon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig foto van jouw grootste kleine ventje! Je hebt er duidelijk je werk van gemaakt. Hier wordt mijn jongste dame overmorgen negen! Tijd vliegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De tijd vliegt toch snel... Leon pon pon :-)
  Echt tof gedaan allemaal, ik ken er eentje hier die dit ook heeeel leuk zou vinden! Mooie foto's ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat Leon. 7 jaar is zo'n fijne leeftijd! En waw, wat kan je mama mooie taarten bakken. De decoratie tot in de puntjes!

  BeantwoordenVerwijderen