zondag 10 februari 2013

Lou & Lilly...

weken keken we er naar uit naar de komst van onze 2 nieuwe gezinsleden...
broer & zus, lou & lilly, onze 2 blauwe britse kortharen.voor de mama van lou & lilly, poppie, maakte ik een kussen met paspel en met haar naam erop geflockt en een kersenpitkussentje met de namen van haar kittens erop.
de beide hoezen zijn afneembaar zodat ze op tijd en stond kunnen gewassen worden. ik volgde de makkelijke werkwijze van mina dotter hiervoor.


11 opmerkingen:

 1. O wat een schatjes, daar gaat ge zoveel plezier aan beleven. En dat kriekenpitzakje gaat van pas komen want ze houden van warmte, die van ons toch. ( we hebben ook een blauwe, geen zuiver ras, ergens gekruisd maar wel formidabel lief voor de kids en honden :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lucky Lou & Lilly! Een zacht bedje in zo'n mooi stofje (lees: mijn favoriet allertijden)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zooo'n lieve katjes... smelt...
  en toffe kussens heb je gemaakt! ik maak nu ook alles zelf voor onze viervoetertjes, zoveel leuker dan die saaie kussens uit de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dan wel geen kattenfan (ooit eens ferme krabbel gehad van een dikke lelijke kater zomaar zonder waarschuwing) maar deze zijn mega mooi en schattig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ikzelf heb het ook niet zo voor poezen maar deze zijn bijzonder lief!
  Veel plezier met jullie nieuwe huisgenootjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De poesjes en zachte kussentjes zijn enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatjes. Een Britse korthaar is een super ras. Heb er ook eentje, heel gemakkelijke katten. geniet van de schatjes. En die kussentjes zijn super lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtpoezen! Het zijn echt schatjes. En de kussentjes zullen zeker en vast gewaardeerd worden, ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kussentje is hier zwaar favoriet! De katten hebben er een echte beurtrol voor afgesproken en er ligt altijd wel iemand in!
  Heel hard bedankt nog eens voor alles, Lies!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lies, je blog is een inspiratie voor mij, vooral je post over de kinderkamer, wauw! Daarom nomineerde ik jou voor de Liebster Blog Award. Lees even mijn laatste post om te zien wat er nu van jou verwacht wordt :)
  http://vanjansen.blogspot.nl/2013/02/liebster-blog-award.html

  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen