maandag 11 juni 2012

Zo maken ze er toch geen meer...

of toch nog één: mijne zoon (aja, want die werd ook gemaakt door diegene waarvan ze er zo geen meer maken he), en die zijn vrouw gaat ook nogal met haar gat in de boter gevallen zijn gelijk ik.

mijn man is echt echt echt de allerliefste! de crème de la crème... zo'n man waarvan je eigenlijk denkt dat hij niet eens bestaat! (en pas op: hij is nog knap ook he)

mijn naaimachine was kapot en moest dus dringend naar mertens. manlief moest nog op klantenbezoek daar in de buurt en nam hem mee naar meneer mertens met een briefje vol uitleg over de mankementen. manlief legde dat daar goed aan boord en kon het regelen dat hij er diezelfde namiddag nog terug om mocht.
ikke blij dus...

ondertussen belt manlief dat hij zijn afspraken al gedaan had en nog wat tijd over had vooraleer hij mijn naaimachine mocht gaan halen en of hij nog ergens naartoe moest voor mij daar in de buurt, meer bepaald naar "de strik". jaja, mijne man is bij die twee ventjes geweest en nam popeline katoen mee in verschillende kleurtjes zoals ik gevraagd had.
ikke heel blij dus.hij nam zelfs een extra zelf gekozen (heel mooi) stofje voor mij mee.
ikke heel erg blij dus.ondertussen was 2 weken daarvoor ook mijn overlock kapot gegaan door over verschillende dikke lagen jeans te overlocken (toyota, dus geen zo'n zware motor) en had ik al zitten klagen over hoe nodig ik dat ding wel had en dat mijn verjaardag nog zo lang was.
manlief nam dus ook voor mij een bernina 800dl mee van bij mertens.
ikke in extase dus.

even getwijfeld of ik dat hier wel allemaal zou schrijven, want straks komen jullie hem nog halen...
maar nee, hij mag eens goed bestoeft worden die man van mij, zo maken ze ze immers niet meer! maar dat zei ik al eerder zeker?

onvervangbaar is hij!

8 opmerkingen:

 1. Wauw ... en dit allemaal terwijl het gisteren vaderdag was ! Volgens mij was uw man zwaar onder de indruk van die andere man die gewoon alle naaimachines vanbinnen en vanbuiten kent, dat hij gewoon al die machinerie mee naar huis nam ;-)

  Koester hem maar, uw man, hij verdient het (zo te lezen) ! (enne, hij heeft ook een heel knap vrouwtje hoor !)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n exemplaar wil ik ook!
  Hou die maar dicht bij je want zo maken ze ze inderdaad niet meer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi, de max om zo'n vent in huis te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diene moet ge inkaderen :-). En ik zou zo zeggen: begin maar aan een mannenhemd voor manlief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke man ... ik heb ook een lieve man maar stof gaan halen zie ik hem nog niet doen!
  Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen