zondag 17 juni 2012

Achterstand...

voila, alles in één keer...
omdat ik ondertussen al heel wat gemaakt had de laatste weken en geen tijd had om foto's te nemen of omdat het model geen goesting had en ook doodgewoon omdat ik dat niet graag doe en niet goed kan die foto's nemen. voila!schaapjesrokje met wit kantje, patroon: onderkant van het groene polkadot jurkje met steekzakjes (valerie boone - remi henri), stof van luckykaeru .


zomerse tuniek, patroon: gevonden op pinterest (black bird tunic), vissen stof meegebracht tijdens onze reis.


bloesje: patroon oliver +s  music class blouse, oud flinterdun (en moeilijk te verwerken) gekregen bloemenstofjeluchtig kleedje: gratis patroon gebaseerd op oliver +s  popover sundress, gezien op pinterest, gekregen oude witte stof met een streepje in reliëf in geweven.jumpsuit: aangepast patroon uit de laatste knippie (3/2012), stof van bij roodmetwittestipjes.


polkadot jurkje: patroon getekend door valerie boone, redelijk smal jurkje met steekzakjes in de naad, stof van bij "de strik", zigzagband van bij remi henri.


rokje met kleine plooitjes onder de zakjes (moeilijk te zien tussen de vogeltjes): patroon van oliver + s, music class skirt, stof van luckykaeru.


poezenbloesje: gebaseerd op  patroon oliver +s  music class blouse, maar zonder de pofmouwtjes en plooitjes, stof van bij vermiljoen.rimpelrokje met knoopjes: patroon van spiegelstiksels, vogeltjesstof van koekepeertje.

keischattig zonnehoedje (zeker als ze het aan heeft, maar ja, dat moeten jullie nu dus missen) patroontje peekaboo bonnet van made by rae, stof kringloop kussensloop.
16 opmerkingen:

 1. Amai, hier rollende nog al wat vanonder de naaimachine uit! Mooi, mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, kan het zijn dat die link naar Valerie Boone me leidt naar een site over leningen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt om het te laten weten, maar heb net alles gecheckt en alles is correct www.remihenri.com

   Verwijderen
  2. Ik denk dat het enkel op mobiele toestellen is dat het niet werkt. Dan gaat de link naar www.m.remihenri.com of zoiets. Op mijn gewone pc gaat alles prima!

   Verwijderen
 3. Maar allé zeg, uw dochter heeft meteen een ganse zomergaderobe erbij ! En allemaal om 't er mooist inderdaad ! Voraal het witte jurkje en het groene polkadotje met de roze strik vind ik de max !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Indrukwekkend werk! wat heb je aangepast aan de jumpsuit? Onze Lukas vindt dat ik die voor ons janne moet maken... Heb je tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt! ik heb maar een kleine aanpassing gedaan hoor: overal boordstof aangezet ipv omgezoomd met rekker erin (vooraan en achteraan aan de bovenkant en aan de broekspijpen, en de striklinten heb ik niet gestikt en dan gekeerd, maar gewoon linten geknipt want tricot rafelt niet en vond dat wel speels zo)

   Verwijderen
 5. Prachtige dingen! Vooral dat groene kleedje met boleltjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen