dinsdag 18 december 2012

Kitsch kerstboom...

ook hier elk jaar een anders versierde kerstboom, en dat terwijl manlief eigenlijk liefst van al gewoon een heel erg gewone kerstboom wil met echte kerstballen en gewoon lichtjes en slingers en voor de rest niets.

dit keer een beetje kitsch met kleine glitterballen in alle kleurtjes van 'den action', slingers van breiwol in verschillende kleuren, zelfgemaakte fluo oranje fimo sterretjes, en wat plastieken speelgoedbeesten waar ik (o jee wat vond leon dat zielig!) een gaatje in boorde en dan een vijsoogje in draaide...

als alles klaar was zei leon dat we nog nooit zo'n coole kerstboom gehad hadden en dat 'ons zus' daar zeker wel alles zou uithalen om mee te spelen... and yes indeed... :-)

(foto's in een rappeke met de iphone, en tis eraan te zien)8 opmerkingen:

 1. Hoe leuk !! Hier ook een kitscherige boom; gelukkig is ie drie meter hoog (en zwart en nep!), want de onderste 80cm is onversierd omwille van de grijpgrage Oscar-handjes.
  Heb ook al foto's proberen nemen van 'den boom', maar die van mij waren gewoonweg nièt voor publicatie vatbaar. Zal dus NIET aan de fotografen liggen, maar eerder aan het subject ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ocharme die diertjes met dat visooghaakje in hun rug! ;-) Wat een leuk idee! Bij ons een standaardboom (plastic) met bollen, kraalslingers en rode strikken. Saai dus. ;-)Vorig jaar hadden we een smurfenboom (met die smurfkes van den Delhaize en ook nog zulke blauwe bollen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. originele kitsch!
  hoewel ik wel een beetje meeleef met leon als ik me voorstel hoe je die kleine diertjes met de boormachine te lijf bent gegaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind uw kerstboom er ook zo cool uitzien en schaam mij een beetje ... omdat dit nu eens iets is waar ik dus absoluut niet graag mijn energie in stop, om één of andere reden heb ik nu eens nog nooit graag een kerstboom opgezet :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind kerstversiering wel heel leuk, zeker als het kitsch mag zijn. Vandaar dat ik mijn brolschuif aan de muur had geplakt. (fotoFB)
  Maar bij het versieren van de kerstboom werd er hier geroepen (het luidste door de oudste dochter van 16). 'Mama, maak daar nu toch ne keer een gewone kerstboom van, ik wil slingers en ballen!!"

  BeantwoordenVerwijderen