zondag 14 oktober 2012

Tea Party met panda's...

helemaal in panda's vond ik een beetje teveel van het goede, en daarom afgewisseld met stukken effen zwarte stof (ikea).
toch vind ik het resultaat niet echt geslaagd... was eerst zo gek van de stof toen ik het pas kocht, en nu weet ik het niet meer... ofwel is de combi met de felroze kousen en dito souspull (sowieso is de strik van de souspull een beetje 'too much' hier - heb al gekeken hoe ik er de strikken kan afhalen van die jbc souspulletjes, maar durf het toch niet goed proberen) er teveel aan (volgende keer es proberen met zwarte kousen en zwarte souspull) - ofwel de verschillende panden met zwarte stof niet echt goed gekozen - ofwel ben ik de stof gewoon al wat beu gezien...
en het helpt natuurlijk ook niet dat onze meid weer "oh zo vrolijk" op de foto staat...

stof: vermiljoen
patroon: tea party dress oliver + s6 opmerkingen:


 1. Mooie stofcombinatie, maar ik zou ofwel voorkant helemaal panda's gedaan hebben en helemaal zwart achteraan ofwel bovenkant zwart en onderaan panda's of omgekeerd.

  Door het zwarte gebroken vlak vooraan komt de sierlijkheid van het jurkje niet zo tot zijn recht, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je hebt helemaal gelijk, de verdeling van het zwart moest anders geweest zijn! merci voor de tip!

   Verwijderen
  2. Ja ik zou ook het bovenstik in zwart gemaakt en de rest panda. Nu lijkt het een beetje alsof je een stuk panda te kort kwam.

   Verwijderen
 2. de pandastof is heel leuk maar de combi met het zwart is wat te hard vind ik. Volgende keer beter, kan gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet het :-) Achterstevoren dragen !!! Neen Lies, de stoffencombi is echt OK en volgens mij kun je er zowat elk kleurtje onder dragen, rood, geel/oranje, groen ... en zitten echt wel veel kleurtjes in de pandastof. En weet je wat? Zo'n blond schattig meisje maakt het jurkje des te mooier !

  BeantwoordenVerwijderen